Het andere gezicht : 24 zelfportretten. (Oirschot : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1991)
Bagen, Arthur ; de Bie, Jan ; Biezen, Hans ; Bogaerts, René ; van Erven, Jacques ; van de Goor, Theo ; Hermens, Bert ; van Keulen, Theo ; van der Linden, Thomas ; Meijers, Mathieu ; Naus, Toos ; Niemeyer, Albert ; Notermans, Victor ; Peulen, Martin ; Popma, Carola ; Ricken, Willebrord ; Schute, Ies ; Silawanbessy, Lucas ; Tukker, Teuni ; Verdult, Dick ; Vermeulen, Alex ; Visch, Henk ; Wersche, Elviera ; Wolke, Franka
Het andere gezicht : 24 zelfportretten, Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, Oirschot, 27 januari tm 10 maart 1991
boek