Beelden in Noord Brabant : Ontwikkeling van de beeldhouwkunst na 1945 (Oirschot : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1990)
van Bakel, Gerrit ; Berkulin, Arie ; Besemer, Theo ; Biersch, Jos ; van den Boomen, Tom ; Bruning, Gerard ; van Brunschot, Theo ; Claassen, Johan ; Claesen, Hans ; Coenen, Theo ; Coppens, Joep ; Dijkers, Ruud ; van Eerd, Hans ; Fens, Huib ; Geelen, Guido ; Gijsen, Jo ; Goossen, Jan ; etc.
Beelden in Noord Brabant : Ontwikkeling van de beeldhouwkunst na 1945, Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther, 9 juni - 12 augustus 1990
boek
Keywords: Noord-Brabant