80 ateliers : werkplaatsen van 80 leden gemeenschap beeldende kunstenaars (Nijmegen : Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', 1984)
Aerts, José ; Arends, Fred ; Arens, Rudie ; Arts, Arno ; Beeftink, Andries ; de Bekker, Joep ; Beugeling, Cor ; Bodt, Ben ; de Boer, Ru ; Boulonois, Inge ; Cornelder, Henk ; Dijkers, Ruud ; van Eldik, Ellen ; etc.
80 atelierswerkplaatsen van 80 leden gemeenschap beeldende kunstenaars, Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', Nijmegen, 21.1 - 19.2.1984
boek
Keywords: de Roo, Wijnanda