Kunst na 1960 uit het Kunstmuseum Basel. (Nijmegen : Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', 1974)
Agam, Yaakov ; Altenbourg, Gerhard ; Arakawa, Shusaku ; Artschwager, Richard ; Beuys, Joseph ; Chillida, Eduardo ; Davie, Alan ; De Maria, Walter ; Dubuffet, Jean ; Eggenschwiler, Franz ; Flavin, Dan ; Giacometti, Alberto ; Gnoli, Domenico ; Heerich, Erwin ; Johns, Jasper ; LeWitt, Sol ; Luginbühl, Bernhard ; Nauman, Bruce ; Noland, Kenneth ; Oldenburg, Claes ; Penck, A.R. ; Phillips, Peter ; Raetz, Marcus ; Rainer, Arnulf ; Roth, Dieter ; Schoonhoven, Jan J. ; Serpan, Jaroslav ; Stella, Frank ; Tapies, Antonio ; Thomkins, André ; Tinguely, Jean ; Tobey, Mark ; Twombly, Cy ; Vasarely, Victor ; Warhol, Andy
Kunst na 1960 uit het Kunstmuseum Basel, Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', Nijmegen, 29.10 - 8.12.74
boek