Musée d'Art Contemporain, Lyon : Kolekcja Collection. - Raspail, Thierry; Plassard, Odile; Musée d'Art Contemporain, Lyon (Lodz : Muzeum Sztuki, 1992)
Abramovic, Marina & Ulay ; Leccia, Ange ; Akpan, Sunday Jack ; Flavin, Dan ; Buren, Daniel ; Downsbrough, Peter ; Charlton, Alan ; Zaugg, Rémy ; Mosset, Oliver ; Sanejouand, Jean-Michel ; RScholte, Rob ; Parrino, Steven ; Paolozzi, Eduardo ; Blaise, Dominique ; etc.
Musée d'Art Contemporain, Lyon : Kolekcja Collection, Muzeum Sztuki, Lodz, Galeria "Ksiezy Mlyn", Galeria Wschodnia, 5.VI - 27.IX.1992
boek