4a entrega mostra d'Art Lleida. (Lleida : Escola Municipal de Belles Arts "El Roser", 1994)
Garcia, Jordi Alfonso ; Anglarill Bofarull, Pilar ; Buil Bellmunt, Xavier ; Cirera Caubet, Laura ; Colilles Brescó, Jordi ; Esquerra Baiget, Sandra ; Gómez Munoz, Charo ; Gorg Solé, Montse ; Iglesias Mayo, Gregorio ; Martinez Reig, Mercè ; Minguell Cardenes, Josep ; Nogués Santamaria, Teresa ; Olivera Tabeni, Olga ; Pena Crevillen, Joan ; Pns Farran, Serrat ; Ponti Ibars, Toni ; Villafranca Mercé, Maria Teresa
4a entrega mostra d'Art Lleida, Sala d'Exposicions "El Roser" Escola Municipal de Belles Arts, Centre Cultural de la Fundació "La Caixa", Lleida, Abril de 1994
boek