Tussen binten en balken - Elias, Willem (Ronse : Jenny Vrijdag Art Gallery, 1991)
Arickx, Lydie ; Balder ; Bogart, Bram ; Ceccobelli ; Cortier, Amedee ; Cuvelier, Werner ; De Groote, Jean ; Delahaut, Jo ; De Smet, Yves ; Eggermont, Carlo ; Gilles, Stephane ; Hugo ; I Arago Riera ; Joos, Johan ; Leblanc, Walter ; Leroy, Eugene ; Leyman, Mark ; Mendelson, Marc ; Michiels, Christ ; Mortier, Antoine ; Ramon, Renaat ; Raveel, Roger ; Rubens, Albert ; Snauwaert, Jef ; Vande Vijvere, Bart
Tussen binten en balken, Jenny Vrijdag Art Gallery, Ronse, 27 oktober tot 17 november 1991
boek