Architectonische- en geometrische glassculpturen : Catalogus glaskunstexpositie. (Nieuwegein : Zwolsche Algemeene ZA Verzekeringen, 1984)
Artz, Lubomir ; Bohus, Zoltan ; Brychtová, Jaroslava ; Carlgren, Anna ; Cigler, Václav ; Fisar, Jan ; Fiserova, Eva ; Janak, Frantisek ; Karel, Marian ; Libensky, Stanislav ; Lugossy, Maria ; Novak, Bretislav ; Pliva, Oldrich ; Potlajova Ilkovicova, Eva ; Rybak, Jaromir ; Suhajek, Jiri; Tomecko, Jozef ; Tomecko, Pavel ; Trnka, Pavel ; Valkema, Durk ; Vasicek, Ales ; Zacko, Askold ; Zoritchak, Yan
Architectonische- en geometrische glassculpturen, expositie ter gelegenheid van de ingebruikneming van het nieuwe hoofdkantoor van de Zwolsche Algemeene, Nieuwegein, 18 oktober - 24 december 1984
boek