Creatieve Realiteit : Hedendaagse fotografie in Vlaams-België. - Coenen, Roger (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1979)
Ausloos, Paul ; Cabes, Walter ; De Fraeye, Mark ; De Mulder, Walter ; Dries, Antoon ; Goffin, Karl ; Jacobs, Roel ; Janssens, Eddy ; Lacasse, Liliane ; Tas, Filip ; Uytterhaegen, Carl ; Vanbekbergen, Valeer ; Vermosen, Gaston ; Vermost, Frans ; Wouters, Rik
Creatieve Realiteit : Hedendaagse fotografie in Vlaams-België. Rondreizende tentoonstelling georganiseerd door het Belgische Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur Internationale Culturele Betrekkingen Kunstverspreiding - 150 jaar België, 1979
boek
Keywords: Vlaanderen