7e Foire d'Art Actuel. (Brussel : Vereniging der Belgische Galerijen voor Actuele Kunst, 1980)
Benglis, Lynda ; Merz, Mario ; Paolini, Giulio ; Zorio, Gilberto ; Icaro, Paolo ; Olson, Bengt ; Lavier, Bertrand ; Oppenheim, Meret ; Yannick Bruynoghe ; Van Severen, Dan ; Vinche, Lionel ; Toussaint, Philippe ; Rolet, Christian ; de Vries, Edith ; etc.
7e Foire d'Art Actuel / 7e Actuele Kunstmarkt, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, van 1 tot 10 februari 1980
boek