Latemse kunstenaars in Nederlandse verzamelingen. - Van den Abeele, Raf (Sint-Martens-Latem : Latemse Kunstkring, 1973)
Minne, George ; De Saedeleer, Valerius ; De Smet, Gust ; van de Woestyne, Gustave ; De Smet, Leon ; Servaes, Albert ; Van den Berghe, Frits ; Permeke, Constant
Latemse kunstenaars in Nederlandse verzamelingen, Artiestenzolder van het gemeentehuis, Sint-Martens-Latem, 19 augustus tot 23 september 1973
boek