Kunstlicht : Piet Dieleman - Pieter Slagboom - Willem Buijs - William Verstraeten - Henric Borsten - Jacoba van Heemskerck - Ferndinand Hart Nibbrig - Jan Heyse - Jan Toorop - Mies Elout-Drabbe. (Middelburg : Centrum Nieuwe Muziek, 1989)
Piet Dieleman - Pieter Slagboom - Willem Buijs - William Verstraeten - Henric Borsten - Jacoba van Heemskerck - Ferndinand Hart Nibbrig - Jan Heyse - Jan Toorop - Mies Elout-Drabbe
Kunstlicht, Kloveniersdoelen, Centrum Nieuwe Muziek, Middelburg, 12 maart - 12 juni 1989
boek