Daglicht : Piet Dieleman - Pieter Slagboom - Raoul De Keyser - Willem Buijs - Jan Dibbets - Nankoko Hidai - Marlow Moss - William Verstraeten - Albrecht Dürer - Henric Borsten. (Middelburg : Stichting Nieuwe Muziek, 1988)
Piet Dieleman - Pieter Slagboom - Raoul De Keyser - Willem Buijs - Jan Dibbets - Nankoko Hidai - Marlow Moss - William Verstraeten - Albrecht Dürer - Henric Borsten
Daglicht, Kloveniersdoelen, het Centrum Nieuwe Muziek, Middelburg, 23 juli - 10 september 1988
boek