Forum Skulptuur 1983 : Verslag. - Hoet, Jan; Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; De Vleeshal, Middelburg; Abdijcomplex, Middelburg; FORUM, Middelburg 1983 (Middelburg : Stichting Forum, 1983)
Aycock, Alice ; Morellet, François ; Visser, Carel ; Zorio, Gilberto
Forum Skulptuur 1983, Kultureel Centrum Kuiperspoort, Middelburg, zaterdag 15 oktober t/m woensdag 19 oktober 1983 ; Vleeshal, Middelburg, zaterdag 15 oktober t/m zondag 23 oktober 1983 ; Abdijcomplex, Middelburg, zaterdag 15 oktober t/m zondag 20 oktober 1983
boek