Forum Design 1981. - Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; FORUM, Middelburg 1981 (Middelburg : Stichting Forum, 1981)
van Tijen, Reiner ; Beeke, Anthon ; Bakker, Gijs ; Hamel, Niels ; van Toorn, Jan ; Buijs, Willem ; Crouwel, Wim ; Premsela, Benno ; Ninaber van Eyben, Bruno ; Mendini, Allessandro ; Sottsass, Ettore
Forum Design 1981, Kultureel Centrum Kuiperspoort, Middelburg, woensdag 21 oktober t/m zondag 25 oktober 1981
boek