Forum 1981 : Forum Design 1981. - Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; De Vleeshal, Middelburg; FORUM, Middelburg 1981 (Middelburg : Stichting Forum, 1981)
van Tijen, Reinder ; Hamel, Niels ; Beeke, Anthon ; van Toorn, Jan ; Bakker, Gijs ; Giugiaro, Giorgetto ; Premsela, Benno ; Ninaber van Eyben, Bruno ; Mendini, Allessandro ; Buijs, Willem ; Sottsass, Ettore ; Studio Alchymia
Forum 1981 : Forum Design 1981, 21 t/m 25 oktober 1981, Kultureel Centrum Kuiperspoort, Middelburg, Tentoonstelling 'Ontwerpen voor self-reliance van Reinder van Tijen, Vleeshal t/m 1 november 1981. Workshops / Lezingen / diskussies / audiovisuals
boek