Forum 1980 : Forum Sculptuur / Architektuur 1980. - Hoet, Jan; van Mulders, Wim; Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; Vleeshal, Middelburg; FORUM, Middelburg 1980 (Middelburg : Stichting Forum, 1980)
Tschumi, Bernard ; von Windheim, Dorothee ; Kaye, Pooh ; Giezen, Krijn ; Matta Clark, Gordon ; Taroni, Roberto ; Boezem, Marinus
Forum 1980 : Forum Sculptuur / Architektuur 1980, Kultureel Centrum, Kuiperspoort, Middelburg, 18 t/m 22 oktober 1980 ; Installatie Bernard Tschumi, Vleeshal, Middelburg, t/m 8 november 1980. Workshops / lezingen / projekten : Bernard Tschumi, Dorothee von Windheim, Pooh Kaye, Krijn Giezen, Gordon Matta Clark, Roberto Taroni, Marinus Boezem, Jan Hoet, Wim van Mulders
boek