FORUM 1980 : Sculptuur Architektuur 1980 - De dans voorbij 1980. - Hoet, Jan; Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; FORUM, Middelburg 1980 (Middelburg : Stichting Forum, 1980)
Tschumi, Bernard ; von Windheim, Dorothee ; Taroni, Roberto ; Boezem, Marinus ; Kaye, Pooh ; Griezen, Krijn
FORUM 1980 : De dans voorbij 1980 : Nieuwe vormen van bewegen/dans, Kuiperspoort, Middelburg, 16 t/m 20 juni 1980 - Workshop Tanaka Min + Body Weather Laboratory, 16-17-18 juni 1980; Sculptuur Architektuur 1980, Kultureel Centrum Kuiperspoort en Vleeshal, Middelburg, 18 t/m 22 oktober 1980. Lezing sculptuur / architektuur door Jan Hoet
boek