Hedendaagse Joegoslavische Grafiek. - Cultureel Centrum, Mechelen; Sint-Pietersabdij, Gent; Provinciaal Gouvernement, Brugge; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel; Palais des Beaux-Arts, Charleroi; Provinciaal Begijnhof, Hasselt; Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten, Antwerpen; Centre Culturel de Namur (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur, 1964)
Borcic, Bogdan ; Celic, Stojan ; Debenjak, Riko ; Detoni, Marijan ; Hegedusic, Zeljko ; Jakac, Bozidar ; Jaki (Horvat Joza) ; Jankovic, Milorad ; Karanovic, Bosko ; Krsmanovic, Marko ; Makuc, Vladimir ; Miljus, Branko ; Opresnik, Ankica ; Petrov, Mihailo ; Sutej, Miroslav ; Vujaklija, Lazar ; Zelenko, Karel
Hedendaagse Joegoslavische Grafiek, Tentoonstellingen in België 1964-1965: Cultureel Centrum, Mechelen ; Sint-Pietersabdij, Gent ; Provinciaal Gouvernement, Brugge ; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel ; Paleis voor Schone Kunsten, Charleroi ; Museum van de Waalse kunst, Luik ; Begijnhof, Hasselt ; Nationaal Hoger instituut voor Schone Kunsten, Antwerpen ; Cultureel Centrum, Namen
boek
Keywords: Joegoeslavië