Kunstbezit in ieders bereik : Stad Mechelen. - Kultureel Centrum, Mechelen; Gemeentelijk Museum, Verviers (Mechelen : Stad Mechelen, 1960)
Mendelson, Marc ; Bertrand, Gaston ; Van Lint, Louis ; Bonnet, Anne ; Marstboom, Antoon ; Cobbaert, Jan ; Dudant, Roger ; Landuyt, Octaaf ; Mara, Pol ; Burssens, Jan ; Delvaux, Paul ; Magritte, Rene ; Rets, Jean ; Boel, Maurice ; De Troyer, Prosper ; Slabbinck, Rik ; Saverys, Albert ; Collignon, Georges ; Devos, Leon ; Maes, Jacques ; Strebelle, Jean-Marie ; Gailliard, Jean-Jacques ; Ransy, Jean ; Maas, Paul ; Van Overstraeten, War ; Camus, Gustave ; Caron, Marcel ; Navez, Leon ; Howet, Marie
Kunstbezit in ieders bereik, Kultureel Centrum, Mechelen, 5 maart - 3 april 1960 ; Gemeentelijk Museum, Verviers, 9 April - 15 Mei 1960
boek