Hisa v Casu. - Moderna Galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1995)
Tiravanija, Rirkrit ; Potrc, Marjetica ; Parker, Cornelia ; Numankadic, Edin ; Kruk, Mariusz ; Kriznar, Nasko ; Kabakov, Ilya ; Calle, Sophie ; Boltanski, Chrstian
Hisa v Casu / House in Time, Moderna galerija, Ljubljana, 20. april - 20. maj 1995
boek