U3 : 1. Trienale sodobne slovenske umetnosti. - Moderna Galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1994)
Borsi, Joze ; Bernik, Janez ; Bernard, Emerik ; Borcic, Bogdan ; Bratusa, Mirko ; Brumen Cop, Andrej ; Cervek, Sandi ; Fiser, Dusan ; Frlic, Metod ; Gnamus, Gustav ; Gorenec, Bojan ; Gumilar, Marjan ; Heimer, Eva ; Kirbis, Dusan ; etc.
U3 : 1. Trienale sodobne slovenske umetnosti / 1st Triennale of Contemporary Slovene Art, Moderna galerija, Ljubljana, 21.6. - 28.8.1994
boek