Slovenske Atene : Motiv Sejalca izziv 43 Sodobnim Umetnikom : Premikajoc se po polju slovenske umetnosti kot sejalec. - Moderna Galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1991)
Brejc, Tomaz ; Flaker, Aleksandar ; Erjavec, Ales ; Grzinic, Marina ; Komelj, Milcek ; Begic, Mirsad ; Bijelic, Milivoj ; Borcic, Bogdan ; Damnjanovic Damnjan, Radomir ; Delimar, Vlasta ; Deluxe ; Dimitrijevic, Braco ; Dragan, Sreco ; etc.
Slovenske Atene / Slovenian Athens, Moderna galerija, Ljubljana, 22.10. - 24.11.1991
boek