Vidiki Minimalnega : Minimalizem v slovenski umetnosti 1968-1980. - Moderna Galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1990)
Lapajne, Tone ; Cadez, Dragica ; Matanovic, Milenko ; Salamun, Andraz ; Susnik, Tugo ; Jemec, Andrej ; Gnamus, Gustav ; Logar, Lojze ; etc.
Vidiki Minimalnega : Minimalizem v slovenski umetnosti 1968-1980, Moderna galerija, Ljubljana, 21. avgust - 23. september 1990
boek