Sodobna Kitajska Umetnost. - Moderna galerija Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1988)
Xiaolin, Liu ; Wei, Lu ; Zhilin, Yang ; Minghua, Jin ; Ergang, Liu ; Bingchen, Zhou ; Minyi, Shen ; Mian, Cheng ; Xinyu, Zhang ; Chunhua, Yang ; Qinbao, Zhu ; Gui, Zhu ; Yulin, Song ; Shiqing, Hua ; etc.
Sodobna Kitajska Umetnost, Moderna galerija Ljubljana, 20.10. - 27.11.1988
boek