Borrealis 3 : "Maleriet och det metafysiska landskapet" är ett projekt i samarbete mellan Nordiskt Konstcentrum och Malmö Konsthall. (Malmö : Malmö Konsthall, 1987)
Cucchi, Enzo ; Kiefer, Anselm ; Richter, Gerhard ; Walker, John ; Guoni, Georg ; Hanson, Rolf ; Jenssen, Olav Christopher ; Mäkelä, Marika ; Oskar, Jon ; Ranning, Jet-te L. ; Takalo-Eskola, Ilkka Juhani ; Tufta, Bjorn Sigurd ; Wörsel, Troels
Borrealis 3 : "Painting and the Metaphysical Landscape" is a joint project between Nordic Arts Centre and Malmö Konsthall, Malmö Konsthall, Malmö, 18.6. - 16.8.1987
boek