Groeten uit het ondergrondse : hedendaagse kunst verkennen met kinderen - Mortier, Tine; Platteeuw, Esther; Kunstwerkt (concept) (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Kennismaking met het werk van acht Belgische kunstenaars van nu. Voorzien van informatie, fantasieverhalen en creatieve schrijfopdrachten. Met foto's van de kunstwerken en kleurenillustraties. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
boek