zvaz slovenskych vytvarnych umelcov bratislava : vystava v roku 34. vyrocia vzniku galerie P.M. Bohuna. - Galeria Petra Michala Bohuna, Liptovsky Mikulas (Liptovsky Mikulas : Galéria Petra Michala Bohuna, 1990)
Hulik, Viktor ; Jankovic, Jozef ; Kern, Michael ; Melis, Juraj ; Sikora, Rudolf ; Toth, Dezider
Tentoonstelling naar aanleiding van het 34-jarig bestaan van de Galeria P.M. Bohuna, Liptovsky Mikulas, 1.3. - 30.4.1990
boek