40 jaar Jan van Eyck Akademie : Symposium en tentoonstelling. - Jan van Eyck Akademie, Maastricht (Maastricht : Jan van Eyck Academie, 1989)
Blok, Cor ; Biezen, Hans ; Daniels, René ; Dirkx, Piet ; Stansfield, Elsa ; Seur, Han ; Visch, Henk ; Boelhouwer, Ton ; Frank, Antonie ; Maturana, Mariano ; Kuijer, Ruud ; Lanfer, Mathias ; Leenders, Bernaar ; Oude Alink, Karen ; Salmon, Geoffrey ; Snoek, Hans ; Strik, Elly ; Valdimarsson, Stefan ; De Zeeuw, Mirjam ; Arnold, Heidi ; Baumann, Dagmar ; etc.
40 jaar Jan van Eyck Akademie, Symposium: 1 oktober 1988, tentoonstelling: Jan van Eyck Akademie, Maastricht, 2 tot en met 9 oktober 1988
boek