Openbare Kunstwerken : Kunst 11-daagse Maastricht : programma informatie. - Bonnefantenmuseum, Maastricht (Maastricht : Stichting Be-pop, 1980)
Carrión, Ulises ; Eykelboom, Hans ; Marroquin, Raúl ; The Koma's ; Hörl, Ottmar ; Nestler, Wolfgang ; America, Lous ; Luyken, Edward ; Müller, Paul ; etc.
Openbare Kunstwerken : Kunst 11-daagse Maastricht : programma informatie, verschillende locaties in Maastricht, 18-28 september 1980. Het initiatief sloot aan bij een plan van het Bonnefantenmuseum om in september 1980 een aantal jonge kunstenaars uit te nodigen om tien dagen werkzaam te zijn, en de "kunst ook in publieksgerichte openbare situaties te laten toetsen door kunstenaars en publiek".
boek