Over wandelingen en reizen. (Maastricht : Bonnefantenmuseum, 1979)
Ader, Bas Jan ; Andre, Carl ; Baumgarten, Lothar ; Bay, Didier ; Beuys, Joseph ; Boltanski, Christian ; Broodthaers, Marcel ; Buren, Daniel ; Dibbets, Jan ; Fulton, Hamish ; Gerz, Jochen ; Gette, Paul-Armand ; Gilbert & George ; Huebler, Douglas ; Janssen, Servie ; Kawara, On ; Leemans, Toon ; Le Gac, Jean ; Long, Richard ; Matthys, Danny ; Panamarenko ; Smithson, Robert ; Tremlett, David
Over wandelingen en reizen / On walks and travels, Bonnefantenmuseum, Maastricht, 10 augustus - 21 september 1979
boek