Tussen In : een tentoonstelling in en omtrent het Atelier. (Kortrijk : Kunststichting Kanaal Art Foundation Kortrijk, 1987)
Janssen, Ann Veronica ; François, Michel ; Oosterlynck, Baudouin ; Huyghe, Philip ; Standaert, Sofie ; Colpaert, Erik ; Tusschans, Joris ; Schietekat, Jan ; Vandevelde, Ludwig ; Theys, Frank & Koen ; Grossen, Luc ; Gees, Paul ; Neyt, Johan ; van Caeckenbergh, Patrick ; Van Rafelghem, Paul
Tussen In : een tentoonstelling in en omtrent het Atelier, 't Kanaal, Kortrijk, 21 juni - 5 juli 1987
boek