Stimulans 83 Kortrijk. (Kortrijk : Stad Kortrijk, 1983)
Reniere, Paul ; Ryckoort, Katelijn ; Scherpereel, Koen ; Snauwaert, Jef ; Stroms, Patrick ; Vanackere, Rita ; Vancraeynest, Lieve ; Van De Kerckhove, Doorke ; Vandekerckhove, Hans ; Vandenbulcke, John ; etc.
Stimulans 83 Kortrijk, in het Kultureel Centrum van de stad Kortrijk, Rookzaal, Duplex en Benedengalerij van 20 mei tot en met 5 juni 1983
boek