Onderstromen/Bovenstromen : interventions in public spaces - Pas, Johan (Gent : Ludion, 2002)
In deze publicatie, die tot stand kwam n.a.l. van het project Onderstromen/Bovenstromen in het kader van "Brugge 2002" komen volgende kunstenaars aan bod: L.Berghe, R.Brey, P.Decupere, L.Deleu, R.Devriendt,D.Dewaele, F.Eerdekens& L. Smeets, A.Erkmen, Ch.Geldof& M.Godts, A.V.Janssens, T.Rehberger, O.Stevenart, S.'t Jolle, J.Tuerlinckx, L.Vanderstichelen& S.Backx, W.Vynck.
Bevat Nederlandse en Engelse tekst
boek