Ruimte voor Vrouwen. - Pieterskerk, Leiden (Amsterdam : Stichting Vrouwen in de Beeldende Kunst, 1987)
Bien, Ania ; van den Heuvel, Herma ; Romme, Marije ; de Bles, Wies ; van den Hoeven, Mieke ; van Santen, Christa ; Dijkman, Loes ; Janssen, Evelyne ; Schrijer, Irini ; Geluk, Maryan ; Kracht, Yvonne ; Schröder, Lenny ; Goerres, Nina ; Nagelkerke, Anja ; Tüzüner, Isik ; Henkelman, Vilma ; Oudendijk, Sonja ; van Veen, Aafke ; Heijnen, Sibyl ; van der Putten, Hendri ; Whyte, Moira
Ruimte voor Vrouwen / Women Art Room : 21 Nederlandse kunstenaressen exposeren ruimtelijk werk in de Pieterskerk te Leiden, 10 t/m 25 september 1987
boek