Aspetti dell' Arte Povera. - Celant, Germano (Knokke-Zoute : Willy D'Huysser Gallery, 1989)
Boetti, Alighiero ; Gilardi, Piero ; Kounellis, Jannis ; Merz, Mario ; Paolini, Giulio ; Penone, Giuseppe ; Pistoletto, Michelangelo ; Zorio, Gilberto
Aspetti dell' Arte Povera, Willy D'Huysser Gallery, Knokke-Zoute, 4.8. - 3.9.1989. De citaten van de kunstcriticus Germano Celant, die de beweging bedacht heeft met de naam "Arte Povera", zijn ontleend aan zijn boek "Arte Povera", uitgegeven door Art Edition in Villeurbanne-France.
boek