Moderne Vlaamse Kunst van Ensor tot Landuyt. - Kunstcentrum Aktueel, Gent; Stichting Museum Leon De Smet, Deurle; Casino, Knokke (Gent : Kunstcentrum Aktueel, 1985)
Brusselmans, Jean ; Cantré, Jozef ; Claus, Emile ; Bekaert, Piet ; Buylen, Michel ; Clameyn, Jan ; Heyens, Hugo ; Heyman, Hugo ; Koenraad ; Landuyt, Octave ; Mara, Pol ; Raveel, Roger ; Vanderlick, Armand ; etc.
Moderne Vlaamse Kunst van Ensor tot Landuyt, Casino, Knokke, van 30 maart tot 14 april 1985. Organisatie: Kunstcentrum Aktueel, Gent ; Stichting Museum Leon De Smet, Deurle
boek
Keywords: Vlaanderen