Keramische vormen uit Nederland. - Cultureel Centrum Scharpoord, Knokke-Heist (Knokke-Heist : Gemeentebestuur, 1978)
Giles, Maggi ; Gommans, Huub ; Nieste, Jos ; Oestreicher, Helly ; Snoeck, Jan ; van der Vaart, Jan ; van der Waerden, Anne ; van Leeuwen, Jan ; van Loon, Johan ; van Renssen, Kees ; Wiegman, Diet
Keramische vormen uit Nederland, Scharpoord, Knokke-Heist, 9 juli - 15 september 1978
boek
Keywords: Nederland