De Ploeg : Verzameld in het Groninger Museum (1). - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Groninger Museum, 1993)
Alkema, Wobbe ; Altink, Jan ; Dijkstra, Johan ; Hansen, Job G. ; Jordens, Jan G. ; Kleima, Ekke A. ; Martens, George G. ; Melgers, Henk ; Pott, Alida J. ; De Vries, Hendrik ; De Vries, Jannes ; Werkman, Hendrik ; Wiegers, Jan ; Van Der Zee, Jan
De Ploeg verzameld in het Groninger Museum, Groningen, 12 december 1993 tot en met 30 januari 1994
boek