Uit de kunst bij Gasunie. - Gasunie Groningen (Groningen : Gasunie Groningen, 1992)
van Bohemen, Kees ; Lucebert ; Tolman, Ronald ; Verhoog, Aat ; Diederen, Jef ; Defesche, Pieter ; Henneman, Jeroen ; Dool, Rein ; van Amen, Woody
Uit de kunst bij Gasunie, ter gelegenheid van de tiende najaarsexpositie bij Gasunie, najaar 1992
boek