Zevende Internationale Prijs voor Schilderkunst van de Badstad Knokke-Heist : Zevende Tentoonsteling. - Casino, Knokke (Knokke : Stedelijke Culturele Raad, 1974)
De Ponte, Carlos ; De Lannoy, René ; De Mey, Gaston ; Leblanc, Walter ; Leclercq, Guy ; Mulkers, Urbain ; Sprumont, André ; Van Den Broeck, Tejo ; Wassenberg, Maio ; etc.
Zevende Internationale Prijs voor Schilderkunst van de Badstad Knokke-Heist : Zevende Tentoonsteling, Stedelijk Casino, Knokke, van 6 tot 28 april 1974
boek