Made in Groningen : jubileumuitgave ter gelegenheid van het 50jarig bestaan van drukkerij Springelkamp bv te Groningen. (Groningen : drukkerij Springelkamp, 1981)
Blaauw, Gjalt ; Kraayenzank, Henk ; Roodvoets, Chris ; Holtkamp, Harm ; Van Der Velde, Menno ; Offringa, Gerrit
Een boek met recent werk van zes beeldende kunstenaars uit Groningen.
boek