en plein public. - Galerie De Mangelgang, Groningen (Groningen : Galerie De Mangelgang, 1968)
Bekker, Kor ; Holstein, Pieter ; van Lamsweerde, Eugène ; Kreykamp, Dries ; Maingay, Rob ; Niermeyer, Theo ; Peeters, Frans ; Pieters, Ian J. ; Rogge, Cornelius ; etc.
en plein public, Grote Markt Groningen, 12 juli tot 26 augustus 1968 / Paviljoen Stadspark Groningen, 12 juli tot 6 september 1968 / Theater Coendersborg Groningen, 12 juli tot 6 september 1968 / Mutua Fidel Groningen, 12 juli tot 24 augustus 1968 / Galerie De Mangelgang Groningen, 12 juli tot 6 september 1968
boek