Zuidafrikaanse Grafische Kunst. (Kaapstad : The South African Association of Arts)
Andrews, Stephen ; Bisseker, Noel ; Braaf, Adriaan ; Clarke, Peter ; Hartzenberg, Randolph ; Kahn, Maurice ; Kumalo, Sydney ; Legae, Esrom ; Leibbrandt, Eben ; Mason, Judith ; Mbatha, Azaria ; Michelow, Berenice ; Moos, Hekkie ; Motau, Julian ; O'Connor, Patrick ; Sash, Cecily ; Scholnick, Olivia ; Skotnes, Cecil ; Starcke, Helmut ; Todd, Andrew ; Verster, Andrew
Zuidafrikaanse Grafische Kunst / Suid-Afrikaanse grafiese kuns / South African Graphic Art, tentoonstelling, s.a.
boek
Keywords: Zuid-Afrika