Celebi'Den - Gürbüz'e - Sanatin - Hizmetinde - Bes Yil. (Istanbul : Tem Sanat Galerisi, 1991)
Celebi'Den - Gürbüz'e - Sanatin - Hizmetinde - Bes Yil
Celebi'Den - Gürbüz'e - Sanatin - Hizmetinde - Bes Yil, Tem Sanat Galerisi, Istanbul, 29 Ocak - 28 Subat 1991
boek