10 är Kunstsentret pä Hovikodden : Sonja Henies og Niels Onstads Stiftelser. - Henie-Onstad Kunstsenter, Høvikodden (Hovikodden : Henie-Onstad Kunstsenter, 1978)
Dubuffet, Jean ; Abakanowicz, Magdalena ; Kantor, Tadeusz ; Jorn, Asger ; Moore, Henri ; Brisley, Stuart ; Christo ; etc.
10 jaar Henie-Onstad Kunstsenter, Hovikodden, overzicht
boek