Contrapunt. - Postma, Sietse; Kunstenaarsvereniging Hoorn & Omstreken (Hoorn : Kunstcentrum De Boterhal, 1993)
SOW-terrein : Thérèse Aarts / Toni Gerlach / Judith Reedijk / Hans de Vries / Arnold Zweerman ; Willemien de Bruijn ; Alex M. Buckert ; Bart Drolenga ; Frans Hage ; Valentijn van der Heide ; René van Leeuwen ; Bert Neelen ; Hans van der Pas ; Polder & De Baat ; Michiel Wamelink ; Boterhal : Peter Bes ; Peter Edel ; Bill Kunst ; Jan Linders / Hayo Riemersma ; Ankie Postma ; Gijs Royaards
Contrapunt, Terrein Samenwerkingsorgaan West-Friesland (SOW), Hoorn, Kunstcentrum De Boterhal, Hoorn, 4 juli tot en met 5 september 1993
boek