Hoorn - Horn : Een tentoonstelling van jonge kunstenaars uit Wenen 1990. - Kunstverein Horn (Hoorn : Stichting De Achterstraat, 1990)
Doppler, Horst Maria ; Bokhardt, Friedrich ; Feiersinger, Werner ; Ganahl, Rainer ; Hohenbüchler, Christine ; Hübner, Ursula ; Hundsbichler, Gottfried ; Kappl, Franco ; Karner, Andreas ; Macketanz, Christian ; Mattuschka, Mara ; Plank, Claudia ; Poschauko, Hans Werner ; Schu, Manfredu ; Sobik, Andreas ; Streit, Christoph
Hoorn - Horn : Een tentoonstelling van jonge kunstenaars uit Wenen 1990 / Eine Ausstellung Junger Kunst aus Wien 1990, Stichter De Achterstraat, Hoorn, 19 september tot 14 oktober 1990 ; Kunstverein Horn, 10. November bis 21. Dezember 1990
boek
Keywords: Wenen