De Boterhal : overzicht I : 29-11-'87 - 17-02-'91. - Kunstcentrum De Boterhal, Hoorn (Hoorn : Kunstcentrum De Boterhal, 1991)
Diederich, Carolus ; uit den Bogaard, Martin ; Rombouts & Droste ; Schilder, Willem ; Snijders, Jeroen ; Maters, Wout ; van Overbeeke, Michel ; Riensema, Ed ; Swart, Klaas ; Boolman, Petra ; Riemersma, Hayo ; etc.
Dit boek geeft een overzicht van drie jaar Kunstcentrum De Boterhal.
boek