Aanwinsten 1980 : Tegenbosch. (Heusden aan de Maas : Kunsthandel Lambert Tegenbosch, 1980)
Morisot, Berthe ; Leger, Fernand ; Chagall, Marc ; Giacometti, Alberto ; Dufy, Raoul ; Klee, Paul ; Raveel, Roger ; Jorn, Asger ; Tapies, Antoni ; Poliakoff, Serge ; Hockney, David ; Pougny, Jean ; Twombly, Cy ; Alechinsky, Pierre ; Westerik, Co ; Van der Pol, Jan ; Dibbets, Jan ; Bosscher, Madeleine
Aanwinsten 1980 Tegenbosch, Kunsthandel Lambert Tegenbosch, Heusden aan de Maas, 19 april tot 5 juni 1980
boek